Home / Informatie / Rovu Reiniging desinfectie bedrijfsinformatie

Rovu Reiniging desinfectie bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

RovuReiniging is een onderneming van FRS Concepts, ingeschreven bij de KVK onder nummer 58001506 en heeft BTW nummer NL001931890B22. Gevestigd te Oerle op de locatie Grote Vliet 15 – 5507 PZ.

Onze rekeninggegevens zijn als volgt; SNS Bank rekening: NL10 SNSB 0903 1189 63

Contact met ons opnemen

Het meest eenvoudig neem je contact met ons op via info@rovureiniging.nl Indien je graag telefonisch contact hebt, stuur ons even je vraag en je telefoonnummer. Wij zoeken je vraag uit en bellen je er spoedig over.

Je kunt ons in urgente gevallen ook telefonisch bereiken op (+31) 0202619121. Je zal te woord worden gestaan door de klantenservice van FRS concepts, het overkoepelende bedrijf van Rovu Reiniging. Mogelijk wordt je vraag bij de juiste persoon neergelegd om uit te zoeken, we vragen je begrip en een moment tijd daar voor.

Verzending en retour mogelijkheden

Verzending vind plaats met traceerbare post. Hiervoor wordt DHL of PostNL gekozen. Na betaling vindt verzending plaats.

Retouren zijn mogelijk in ongeopende staat. In verband met hygiene zijn onze producten in plastic geseald. Wij verzoeken u contact op te nemen als u iets niet in goede staat bereikt. Omdat wij ons best doen alles duidelijk te beschrijven en u vooraf zo goed mogelijk van dienst te zijn is kosteloze retour bij ons niet mogelijk. Retour is natuurlijk mogelijk, maar op eigen rekening.

Retouren kunt u zenden naar onze vestiging in Oerle op de locatie Grote Vliet 15 – 5507 PZ. Graag vooraf contact opnemen zodat wij de retour goed voor u kunnen verwerken. Contact neemt u op via info@rovureiniging.nl